Chrome Pointer

Ryttarfestivalen

   Tror att det jag är mest taggad över med hela den nya festivalen är prospektet över nya hästar - plus nya kläder och utrustning. Yes folks, igår fick vi efter 10 år en dressyrsadel. Med den kom ett helt nytt schabrak (också välbehövligt), och det enda kruxet är att dessa just nu enbart är tillgängliga för tre hästraser - araben, lusitanon och det engelska fullblodet. Längtar efter att fler raser kan använda grejerna!
   Annars fick vi också nya kaniner (äntligen), nya hackamores (ÄNTLIGEN) plus en drös olika roliga föremål. En av mina favoriter är de gråa senskydden - yes, grå. De svarta senskydd vi haft this far är SVARTA, alltså kolsvarta, och matchar inte riktigt en enda hoppsadel. Har längtat så mycket efter ett par skydd som är lite ljusare så de faktiskt går att matcha!
 
   Idag vaknade jag btw och var extremt förkyld. Kommer spela in lite fler videor från festivalen, men vet inte om det är smart att streama mycket innan jag blir bättre... vilket vore lite surt eftersom jag vill ha poletter från festivalen. Iofs kan jag ju nu ligga i soffan och samla poletter på iPaden, trots att jag är stark motståndare till mobilspel i övrigt. Inte helt illa denna gång!
 
   Hur snyggt är inte det här?!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.