Chrome Pointer

Ryttarfestivalen är här!

   Jag måste erkänna att vissa delar av festivalen lämnade mig lite handfallen - har spelat det här spelet i 10 år och helt plötsligt förstod jag INGENTING av hur vissa uppdrag skulle klaras av ^^' Ska bli kul att lära känna festivalen lite bättre! Jag kommer släppa videor i relativt rask takt, och den första är ute nu. Ännu en ligger redan nu ute för kanalmedlemmarna (på nivån Ödesryttare) på min YouTube, och den öppnas upp för alla andra i morgon!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.