Chrome Pointer

Man down, man down

   Asså den här tiden på året!! Jag har träffat typ en människa på en månad och har ändå lyckats dra på mig någon förkylning som suger. Hostar massa och rösten börjar ta stryk.
 
   Den här veckan har jag trots dålig röst lyckats cosplaya som en person som vet vad man håller på med och har fixat en massa videor till YouTube. Fråga mig inte hur jag skakade fram energin till det, men det hände. Även på jobbet har jag varit väldigt effektiv trots att kollegan jag behöver för arbetet är down with the 'rona, och om jag fortfarande är själv nästa vecka behöver jag ta över kompisens arbetsuppgifter själv. Är inte så stressad över det, vore till och med rätt kul, men synd då man haft roliga planer och velat samarbeta!
   Har spelat rätt mycket SSO också tack vare ryttarfestivalen. Igår då min dator tuggade sig igenom rendering av videor försökte jag spela lite på iPad men tyckte det var rätt jobbigt. Paddan är ca två år gammal och rätt lite använd (använder den mest för att ligga och läsa i sängen på kvällarna), men den blev väldigt varm rätt fort. Lär nog hellre spela på laptop om jag ska spela i soffan tror jag.
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.