Chrome Pointer

Jag har ett erkännande

   Okej, så det kan liksom ha hänt en grej...
 
   Jag, som under alla mina år i SSO, aldrig sålt en häst som det inte är för att "uppdatera" den till en likvärdig häst med samma namn av en ny Generation/ras, har... börjat sälja hästar.
   Det började med typ "men jag gillar inte ens mustangerna, är det värt att de ens är kvar i hemstallet innan det kommer nya någon gång?" och slutade med "nu ryker typ alla Gen 2-hästar" ^^' Jag har kvar mina Whinfells och Nixies, men i ärlighetens namn är jag nära att göra mig av med dem med. De tar plats, jag kommer aldrig mer rida på dem och de är så utdaterade att de bara sticker i ögonen även fast de har lite coola färger.
   Så med det i åtanke har jag bantat ner min hästfamilj litegrann. Mustanger, Haflingers, någon gammal Arab, en Frieser och till och med ett Gotlandsruss såldes. Jag vet, Gotlandsruss, men det var apphästen och jag köpte den mest för att det var apphästen och inte för att jag genuint kände att den passade mig. Försökte hitta på ett namn åt den länge innan jag kände "men nä, det här är ju inte ens en häst för mig, varför äger jag den?" och sen fick den åka vidare till grönare hagar (hos "någon annan", hoppas jag). Det var den enda Gen 3-häst jag ägt som någonsin sålts.
   Lite skönt nu då det är gjort faktiskt, men jag hoppas att de hästar jag har nu inte kommer behöva råka ut för samma öde... åtminstone inte innan de får uppdaterade versioner av sig själva i spelet.
 
   Haflingern Goldeen, här sedd i appen Star Stable Horses, var en av hästarna som fick lämna stallet. Hon kanske återvänder den dagen vi får Haflingers i Gen 3?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.