Chrome Pointer

Stressiga tider

   De senaste veckorna har jag varit extremt stressad, känt mycket prestationsångest och jobbat väldigt sena dagar. Har arbetat på mitt hittills största projekt som game designer, och var var två designers som klev in i projektet medan vi visste att vi hade extremt kort tid för att producera något som hade relativt höga förväntningar på sig. Kanske precis allt jag inte behövde just nu, haha. Igår gjorde jag en handover på allt jag hade kvar i projektet (vilket inte ens var hälften av vad jag trodde jag skulle behöva dumpa på kollegorna) och idag har jag varit ledig. I morgon reser jag och några kompisar bort tillsammans över helgen, och jag är inte tillbaka på jobbet förrän på måndag. Jag känner mig lugn och ångestig på samma gång, är sjukt stolt samtidigt som jag har grovt imposter syndrome (träffade företagets VD igår morse, face to face för första gången sen innan pandemin. Han sa en massa extremt snälla saker om allt bra han hört om mitt arbete och jag sa att jag undrade när de alla skulle fatta att jag egentligen inte kan något och därmed kommer kicka ut mig (på vilket han svarade att han undrat samma sak om sig själv i ca 35 år så vi sa att vi ska bilda klubb)) och jag har ungefär hundrafem punkter som jag vet att jag hade velat ändra på om jag haft möjlighet. På ett sätt är det skönt att ha gjort en stor grej nu eftersom jag får gå tillbaka till mindre projekt igen efter semestern (och det är sjukt roliga projekt som jag LÄNGTAR efter), men jösses vilken resa det varit. Har mycket jag vill ändra på till nästa gång jag gör något liknande men jag har lärt mig mycket. Nu försöker jag koppla bort från jobb bäst jag kan och ska dyka in i Jorvik professionellt igen efter semestern. Visst finns jag fortfarande på Jorvik, men mest i form av superfan som bara vill spela favoritspelet.
 
   Spelets Halloweenuppdatering släpptes igår och jag är KÄR i de nya magiska hästarna. Har svårt att lära mig Songsorrows namn, för jag har gått runt och kallat hästen för Sorrowsong i flera veckor ^^' Någon gång ska man väl fatta vad djuret heter. Den är ändå min favorit, inspirerad av en kelpie. Och ja, en kelpie är samma sak som en bäckahäst. Samma myt, annat land; kelpien härstammar från Skottland.
   Idag har jag spelat in FEM videor från Halloweenuppdateringen, plus livestreamat och förberett en massa instagramposter. Precis hela dagen har gått åt till det, utöver hundpromenader i ösregn. Tänkte fortsätta med Halloweenvideor på måndag!
 
   Och, det är typ allt som sker för stunden. Har inte tid för mycket annat än jobb, videoinspelningar och hundpromenader. Kommer det lugna sig? Tror inte det. Men jag tror att resten av oktober kommer bli riktigt kul med både roliga grejer på jobb samt mycket kul att producera till mina sociala medier!
 
   Försökte hitta en Halloween-ig bild och hittade den här gamla godingen från Harry Potter & Fången Från Azkaban!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.