Chrome Pointer

Nya namn

   Jag har döpt om en herrans massa hästar i SSO de senaste dagarna. De flesta har inte direkt haft namn sedan innan och har därmed bara fått sina riktiga namn efter en lång tankeprocess, men ett par stycken av trotjänarna har nya namn!
 
   Min gamla apelkastade Shire är såld, och denna skönhet till Clydesdale har fått ta över namnet Meloetta!
 
   Jag har även sålt min rödskäckade painthäst från Gen 2, och namnet har flyttats över på detta Jorvikiska Varmblod, som nu heter Sweetie istället för Misty!
 
   Sweet Melody har fått ett kortare namn och heter nu enbart Melody
 
    Den här snyggingen heter nu Aquamarine!
 
   De här båda heter nu Pink Butterfly och Blue Butterfly, eftersom de är baserade på Peacock Butterflies.
 
   Ett antal hästar jag än inte har bilder på har också fått namn. Är supernöjd och det har varit roligt! I takt med att jag hinner fota fler av dem lär fler minipresentationer dyka upp här.


Daniela Silvergarden

Jag ser framemot de nya minipresentationerna :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.