Chrome Pointer

Hemma från Skåneland

   Har haft en suuuuperfin minisemester och har precis avslutat min första dag tillbaka på jobbet. Just nu har jag lite småuppgifter som är SÅ roliga och även fast jag återigen är tillbaka i jobbstress känns det så upplyftande att få göra typ precis det jag vill. Också helt underbart att få brainstorma med folk man blir riktigt inspirerad av att umgås med. Kul grejer är på g!
   Tyvärr har jag tappat rösten (har väl pratat och skrattat för mycket i helgen), men jag är mycket bättre idag än jag var igår, så det är upplyftande. Har mycket videor att spela in framöver! Blir lugnt idag också bara för att rädda min hals, och sen startar mina videoinspelningar igen.
 
  Så fort som jag har röst tillbaka och har hunnit spela in de viktigaste videorna blir det livestreams igen! Ska levla minst en Halloweenhäst är väl tanken, och det ska bli kalaskul!
 
   Bild från förra årets Halloweenuppdrag


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.