Chrome Pointer

Magiska hästar

   Att det nu är möjligt att själv välja vilken färg man har på sina magiska hästar är GULD värt. För min del ökar det värdet på hästarna eftersom det 1) är lättare att välja outfits till dem, 2) jag fått använda min favoritfärg på hästen hur mycket jag vill och 3) helt plötsligt är hästen coolare än innan eftersom JAG får välja var magin börjar och slutar!
 
  Ayla, som jag alltid vill ha magisk. Jag föredrar mina magiska hästar med så lite magi i den "normala" formen som möjligt, och eftersom Ayla behåller vissa övernaturliga tecken på kroppen i sin ickemagiska form föredrar jag henne såhär!
 
   Medan jag HAR köpt alla magiska hästar genom åren är det några jag använt bra mycket mindre än andra just för att jag uppskattat en av pälsfärgerna mer än den andra. Nu är "problemet" som bortblåst!
 
   Dorcha och Solas är riktigt coola, men jag har aldrig använt dem eftersom jag inte varit jätteförtjust i deras icke-magiska färger. Är superglad över att alltid få rida runt på dem med den här looken nu!
 
   Något jag verkligen uppskattar med det här är att man nu kan bege sig ut på terrängbanor utan att hästen ändrar färg hela tiden, och man väljer själv hur den ska se ut. Jag har nu passat på att rida lite mer på mina magiska hästar just för att jag kan välja deras färger själv och det är underbart att återupptäcka dem på nytt efter att de varit bortglömda i stallet rätt länge!
 
   En häst som jag älskar i båda utbuden är Tombhoof. En av våra absolut coolaste hästar! Hade nästan glömt bort honom lite efter förra årets Halloween, men han har fått extraknäcka som westernhäst nu.


Sigrid Winterdotter

Asså Tombhoof är ju lätt den snyggaste magiska hästen i spelet!

Quinn Catforce

Håller helt med dig! Har köpt alla magiska hästar men undvikit att levla dem tills kanske ett halvår senare, kanske mest för att jag inte riktigt gillat en av färgerna eller bara sett dem som samlarobjekt. Nu när jag kan välja färg själv kan de fungera både som samlarobjekt och ”vanliga” hästar, oavsett vilken färg jag väljer att ha dem i! Har varit mer motiverad till att levla dem nu och valde till och med att börja levla Petra innan mitt sista russ Bilbo den här gången, även om jag brukar föredra att levla dem i den ordning jag köpt dem🙈 De har definitivt ökat i värde för mig och jag kommer förmodligen glatt köpa framtida magiska hästar och vara mer taggad på dem i framtiden🥰

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.