Chrome Pointer

SSOStaycationPrompt #1

   Inte nog har jag ett nytt prompt - åtminstone under några av dagarna tänkte jag och bjuda på lite mer skrivande!
   Det här promptet är shamelessly inspirerat av faktumet att vi fortfarande lever i en pandemi och det tryggaste sättet att resa på är genom att sitta på sin rumpa framför en dator och röra på sig inne i ett spel.
 
 
   Då det kommer till skrivandet...
 
"Sommar leder alltid fram till "semester". Semester. Vem tusan har semester då hela ön kan gå under när som helst?!" Fortsätt läsa genom att klicka HÄR!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.