Chrome Pointer

DVD-spel

   I chatten under gårdagens livestream började vi snacka om de spel som kom tillsammans med DVD-filmer förr i tiden. Jag slogs av sån sanslös nostalgi att jag har plockat fram klipp från de spel jag spelade så ni får ett grepp om hur det gick till. Man spelade alltså med hjälp av tvns fjärrkontroll... jösses.
 
   Minns ni några andra spel än de som jag delar här? Jag TROR de här var de enda jag spelade!
 
 
 
 


Amira Hawklord

Åhhh men vilken nostalgitripp! Jag spelade djungelbokens spel så himla mycket när jag var yngre. Hade varit jätteroligt att kunna spela det igen nu.

Ronja Ravenbell

Jag spelade aristocats spelet mycket och jag spelade även Nases stora film spelet mycket.

Sophia Silverfield

hade kejsarens nya stil som ung och de dvd spelet körde jag så många gånger.
Annars så växte jag upp med så många olika DvD spel x)

Gabrielle

Oj vilken nostalgi! Vet att jag hade ett som jag ofta spelade som mindre, kan just nu inte minnas vilken film det tillhörde dock.. Lite lusigt att se ditt inlägg eftersom jag själv fick sån nostalgi till alla PC spel man spelade som liten.. Blev så längtansfull och vill spela Mitt Djursjukhus, min första ponny-serien och alla de som fanns.. Hade gjort vad som helst för att få spela de igen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.