Chrome Pointer

Det var inte meningen att försvinna

   Förra helgen hände rätt mycket - bara bra saker, men jag blev så otroligt trött. Det var så mycket sociala interaktioner på så kort tid att jag typ kortslöts, haha. Eftersom jag blev så överväldigad och sen fick en stressig jobbvecka så har jag inte haft energi till några som helst sociala medier. Är lite arg på mig själv, för jag VILL hålla igång allt, men det funkade inte nu.
   Grejen är den att jag ska iväg till familjens sommarhus i morgon för första gången på säkert 10 år, och hunden ska förstås med. Föräldrarna har bestämt att vi av någon anledning måste åka innan lunch, och eftersom jag inte tyckte jag hade tid till att vara ledig pga har faktiskt mycket att göra på jobbet tänkte jag att jag skulle jobba extra långa dagar under veckan för att jobba in fredagen. Sen kom extremhettan, en kompis hörde av sig och frågade om vi kunde ses och eftersom kompisen inte bor i samma stad i vanliga fall var det ju bara att passa på, sen råkade jag bli undulatvakt och slösade två timmar på att vara en idiot och gå till fåglarna med fel nycklar, så var tvungen att vända hem och tillbaka igen, och sen fick jag erbjudande att åka och rida en häst... Ni hör ju, totalkaos.
   Just hästen var det som hände idag (fast jag var hos undulaterna i morse också), och det var skönt att avsluta kaosveckan på topp. Instruktionen var "hästen ska värmas upp i skritt, sen galopperas direkt och sen kan han travas lite efter att han fått igång kroppen" och galoppen var inte direkt "sitt och rid fint", utan "galoppera på som bara den på öppet gräsfält för att få igång kroppen på hästen". DRÖM! Hade så sjukt kul på en extremt snäll häst som krävde att man satt och taggade på honom som att man var en busig ponnyryttare för att få igång motorn. Vilken drömkväll!
 
   Jag har inte hunnit spela spel under veckan - egentligen har jag inte haft så mycket fritid eftersom den lilla tid jag haft gått åt till powernaps på soffan, haha. Igår fick jag en knäpp och satt mig klockan elva på kvällen för att skriva en fanfic som jag kastade ut på AO3 två timmar senare - PÅ ENGELSKA. Har aldrig förr skrivit något så bastant rakt av på engelska, det är en sak att skriva nyhetsartiklar på jobbat men en helt annan att skriva fiction. Det gick faktiskt mycket lättare än jag trodde, men jag hade haft scenen bubblande i huvudet i typ en vecka och höll på att bli galen av att inte plita ner den på papper, haha. Det var kul! Ligger på min AO3 om någon är intresserad av att läsa - ni kanske kan lista ut vilken av texterna det är genom att kika på datumet.
   Jag ligger förstås efter med SSOStaycationPrompt som jag postat på Instagram, på AO3 och här på bloggen, och jag räknar med att på något sätt hinna med att fota bilder och... kanske inte komma i kapp, men åtminstone avsluta det. Hade hoppats att inte hamna i den här situationen IGEN och missa så många dagar, haha, men det gick ju åt skogen. Ska börja fila på lite texter under helgen, tänkte att jag ska ha med mig laptopen och skriva lite under helgen bara för att jag måste få utlopp för lite kreativitet under dygnets varmaste timmar, då man ändå inte kan vara ute (åtminstone inte om man är vek som jag är).
 
   Kan vara att jag inte dyker upp här förrän nästa vecka, men om jag hinner på ordning på mitt StaycationPrompt kommer jag återuppta det så fort som möjligt!
 
   Dags att ge sig ut och fota! Bild från New Pokémon Snap (Nintendo Switch)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.