Chrome Pointer

Spel jag ser fram emot

   Även fast man har ett enormt spelbibliotek är man ju ofta taggad på saker som ligger i framtiden. Här är de spel som jag längtar efter allra mest just nu!
 
   The Crown Tundra Expansion Pack
   Pokémon har aldrig förr släppt DLC's, åtminstone inte förrän Isle of Armor droppade för Sword & Shield under sommaren. Jag har haft jättekul med Isle of Armor och längtar efter mer content för att ha mer att göra medan jag spelar Pokémon på mitt älskade Switch!
   Del 1, Isle of Armor är redan ute, så nu längtar jag ihjäl mig efter Del 2, Crown Tundra! Trailern för del 2 börjar vid 1:34!
 
   New Pokémon Snap
   Jag har förstås pratat om det här spelet här på bloggen tidigare, men det förtjänar att nämnas igen för jag kan knappt vänta på att äntligen få spela det!
 
   Prehistoric Kingdom
   Jag älskar alla typer av zoo management games, och om disnosaurier är en del av det är det ännu bättre! Det här spelet är i Early Access-läge just nu, men jag har inte fattat hur man ska få tag i det. Längtar efter release! Här har ni den senaste officiella trailern, släppt för ett år sedan.
 
   Dinosaur Fossil Hunter
   Det här är ännu ett dinosauriespel i Early Access som jag inte har spelat än, men visste ni att min stora dröm då jag var liten var att bli paleontolog och gräva upp dinosaurier? Är jättetaggad på minsta lilla chans att få gräva ut dinosaurieskelett åtminstone digitalt!
 
 
   Dordogne
   Det här tipset fick jag faktiskt på jobbet, då någon av mina kollegor kände till personerna bakom det här spelet och delade en första video från det för att visa hur otroligt vackert det är. Jag har aldrig sett ett spel som det här förr och jag är väldigt nyfiken på att få utforska det, när det än släpps!
 
 
 
   Finns det några kommande spel som ni längtar lite extra efter?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.