Chrome Pointer

Snart är det helg

   Stressnivåerna är extremt höga, jag har lite krämpor och vet inte om det är pga stress eller pga om något annat är fel i kroppen, och jag längtar efter helg. Momma Duck blev redigt sparkad av en annan häst igår så utöver jobbstress har jag sjukt mycket ångest över henne och hoppas det inte är för illa. Då en 25-årig häst som visat hältor under sommaren dessutom blir kickad precis då hon är på uppsving igen känner man sig verkligen hopplös och jag vill inget hellre än att hästen ska få vara frisk. Hon ska röntgas efter helgen och vi hoppas, hoppas, hoppas att det inte är någon spricka efter sparken. Ingen hälta idag åtminstone.
   Jag väntar på nyheter gällande en annan sak och även fast det är något väldigt bra så är det stressigt att inte veta vad som händer, eller när nyheterna ska levereras. Jag hoppas på idag, för då blir dagen åtminstone lite bättre.
 
   Jag har ett projekt på jobbet med deadline nästa vecka som jag verkligen måste reda ut de sista detaljerna i nu, men jag funderar på att ta någon dag ledigt efter det. Hälsan är inte på topp just nu och jag har konstant ont i magen, vilket jag tror enbart är för att jag känner mig stressad och pressad. Jag behöver verkligen ett break från livet just nu...
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.