Chrome Pointer

Nya Marwaris

   Då är sju stycken Marwaris ute i SSO! Jag kan fortfarande inte bestämma mig för vilken som är favoriten. Jag har inte köpt någon i den här batchen, men jag tror jag ska köpa både den svarta och skäcken at some point. Cremello är dock inte en favoritfärg för mig på riktigt någon häst, så jag tror inte jag kommer köpa den. Däremot skimmeln då den väl släpps, den kanske jag skaffar mig!
 
   Vilken är er favorit nu då så många av dem är i spelet?
 
 
Här är btw trailern för hästen, om ni missat den!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.