Chrome Pointer

Lisas rum

   Inte nog med att Ödesryttaren Lisa Petersons rum är magiskt vackert - hela tre stycken bilder jag har gjort för Star Stables räkning finns med i rummet!
 
   Den här bilden på Lisa och Starshine är en av mina absoluta favoritbilder på dem
 
   Fotot uppe till höger på de fyra Ödesryttarna tillsammans var den första poseringen jag gjorde så fort som jag fick lägga vantarna på Annes slutgiltiga 3D-modell!
 
   Medan bilden inte syns jättebra här har Lisa ett foto på henne och Starshine som musmatta - en bild jag absolut älskar som jag gjorde inför Alla Hjärtans Dag för ett par år sedan! Den fina bilden på Lisa som är signerad Linda är egentligen målad av vår concept artist Matilda.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.