Chrome Pointer

Klaus

   I vintras såg jag den 2D-animerade filmen Klaus och var helt golvad av konsten bakom filmen. 2D-animation är så ovanligt i film numera att då Disney gjorde Mary Poppins Returns behövde de skrapa samman 2D-artister från vartenda projekt de kunde för att lyckas med uppgiften framför dem.
   Här har ni en trailer för Klaus (som absolut inte gör filmen rättvisa! Filmen är en miljon gånger bättre än trailern kunnat visa!), och sedan en video med en timelapse på hur några frames animerades. Så häftigt!
   24 frames per sekund är industristandard för 2D-animation - men ofta kapar man det i två och 12 teckningar per sekund!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.