Chrome Pointer

Favoritrenderingar

   Allt visuellt arbete i det här inlägget är gjort av mig på uppdrag av Star Stable.
 
   Jag arbetar väldigt mycket med posering av 3D-modeller, och jag gör poser för minst två olika promobilder vartenda vecka året om. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av mina favoriter från det senaste halvåret!
 
   Porträtt av en American Quarter Horse
 
   Clydesdale tillsammans med åsnor (personligt projekt gjort med tillåtelse av Star Stable för spelartaggen #SSODonkeysWanted)
 
   Irish Cob & Andalusier på Red String Trail Ride
 
   American Quarter Horse & Chincoteague på Red String Trail Ride
 
   Marwari
 
   Engelskt fullblod för att promota Lindas banhoppning
 
   Tellina och en Knabstrupper i en promotion för Midsommar 2020
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.