Chrome Pointer

Favorit bland husdjuren

   Vilket husdjur gillar ni bäst? Jag tycker aldrig jag kan bestämma mig riktigt för vilket jag gillar mest. Känns som att det beror så mycket på utrustningen kan sätter på sin häst! Den lilla pumpan är ju dock väldigt nära hjärtat, och jag älskar även fiskmåsen med mössa och halsduk. Det djur jag tror jag använder allra oftast är dock den vita räven!
 
   Bild sammansatt av mig för Star Stable Entertainments räkning - och företaget äger även allt arbete som visas.


Dani Silvergarden

Jag gillar alla husdjur, men jag är lite svag för Panda-Rays :D Önskar de gjorde mer ljud som alla andra gjorde innan de blev tysta?

Fiona Underland

Jag tycker om alla husdjur och har nog ingen direkt favorit, men jag är nyfiken på ugglan och ser fram emot att ta emot den. :)

Piper Archyard

Jag älskar min uggla och min pumpa! *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.