Chrome Pointer

En spännande vecka

   Just nu längtar jag något otroligt efter helgen då jag ska iväg på spännande äventyr, men jag längtar också efter i morgon då jag ska rida ut med en grupp i stallet där jag spenderar rätt mycket tid. Som tidigare nämnt är jag hästvakt lite då och då för att avlasta en familj som behöver lite extra hjälp just nu, så det är det som gäller. Lördagen blir dock veckans stora höjdpunkt!
   Idag vaknade jag riktigt tidigt men efter att ha ätit frukost insåg jag att jag inte mår särskilt bra. Det känns lite som en vanlig höstförkylning som för mig brukar börja med att jag känner mig febrig utan att ha feber, och det är för mig ofta utlöst av stress. Mina stressnivåer är för höga och har varit så väldigt länge, men så fort som jag sjukanmält mig på jobbet kändes det lite bättre så det är nog just stress det handlar om. Jag har avbokat allt jag tänkt göra idag, skickade iväg ett par mail på jobbet och nu ska jag spendera resten av dagen i soffan varvat med att hänga tvätt. Eftersom mycket av min stress kommer från att jag tycker det är svårt att få ordning på livet och skilja på fritid och jobb känns det bra att beta av några uppgifter så resten av veckan blir lugnare. Nu har jag också ett skoskåp stående i hallen som jag måste bygga ihop någon dag, men det kanske får vänta till nästa vecka...
 
   Nu är det i huvudsak vila som gäller så jag orkar rida i morgon och åka bort på lördag. Det här är verkligen inte rätt tid för att bli sjuk!
 
   Bild från Red String Trail Ride


Shanaya Springspoon

Hoppas att du mår bättre snart då :) Saknar nästan Röda Snörets Stig, fast jag gick ju om den måååånga gånger för att få träffa Lisa...ehe. Ville också tacka för en fantastisk blogg! :) Helt otroligt att du kan hålla igång den och lägga upp såna bra inlägg varje dag!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.