Chrome Pointer

En helt ny videoserie!

   Jag har faktiskt velat göra det här väldigt länge, och nu händer det - jag har startat upp en recensionsserie av The Sims 4-pack på YouTube! Det innebär att jag kommer gå igenom alla pack som hör till spelet och diskutera kring de grejer som tillhandahålls i Build & Buy-mode. Varje video avslutas med att jag visar upp en basbyggnad jag byggt upp, där jag använt det relevanta packet så mycket som bara möjligt för att visa vad man kan använda det till.
   Det kommer bli en rätt lång serie som kommer släppas ungefär en gång i veckan (ibland mer sällan) framöver, men det är roligt att äntligen kunna göra något jag velat göra länge och samtidigt är videorna så pass lätta för mig att producera att jag kanske hinner med lite extravideor ibland!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.