Chrome Pointer

Dorcha & Solas

   Är de inte vackra? Irish Coben är en av mina favoritraser i spelet och jag har längtat efter en magisk häst i det här paketet. Jag älskar de magiska versionerna av de här hästarna och även fast de "normala" färgerna också är fina hade jag föredragit att behålla hästen i de magiska färgerna hela tiden. Se bara den mjuka fjäderdräkten på Dorchas sida och de fantastiska långa fjädrarna under Solas mage!
 
   Jag vet inte vilket av dem jag gillar bäst, men det lutar mot Dorcha. Vilken tycker ni mest om?
 
 


Matilda Southtree

I magisk form föredrar jag Dorcha (så vackert huvud!), men i vanlig form helt klart Solas!
De är inte mina favoriter i övrigt, gillar dem mer än shire-urhästarna men inte mycket efter det. Hade varit fantastiskt ifall vi kunde välja själva mellan att ha i magisk/vanlig form!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.