Chrome Pointer

Disney+!!!

   Idag släpps Disney+! Jag har längtat så länge efter denna nya streamingtjänst och det första jag vill se är Mary Poppins Returns. Nummer två på listan är Hamilton, men jag tänkte att jag skulle vänta med min favoritmusikal till en helg då jag kan ligga och slöa i soffan större delen av dagen.
   Med tanke på utbudet på Disney+ är det mer prisvärt för mig än Netflix just nu, så jag köpte ett abonnemang på ett år direkt. Känner att en av de tidiga grejerna jag kommer ta itu med nu är ett helt Marvelmaraton i tidsordning enligt canon istället för release...
 
   Har ni skaffat Disney+ och vad ser ni mest fram emot att titta på?
 
Trailer från Disney+-releasen i USA


Piper Archyard

Blev så glad när jag såg att de hade That's So Raven, det var min absoluta favoritserie när jag var liten!

Och Hamilton är SÅÅ bra! Lin-Manuel Miranda är ett geni, jag är vanligtvis inte förtjust i musikaler men såg redan igår hela föreställningen + ett x antal intervjuer hahah.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.