Chrome Pointer

Det hände!!!

   Ni som följt mig på YouTube har nog länge hört mig svära över orealistiska hoppbanor i spelet - och äntligen har någon tagit upp utmaningen att rida någon av dem IRL! Det välkända paret Systrarna Elfstrand har ridit den hemska lilla hoppbanan från Gyllenåsarnas Dal och det gick väl ungefär som man kunnat tänka sig - åtminstone första rundan x)
 


Stella Autumnhoof

Haha, tyckte också den videon var jätterolig!
De lyckades typ bättre IRL än jag gör i spelet😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.