Chrome Pointer

Årets stora nyhet

   Bomben är släppt! Eller ja, två bomber.
 
   1) Japp, Star Stable Online utvecklas just nu för att släppas på mobila enheter, just nu enbart iPhone. På frågan "varför" är det så enkelt som att det är ganska trassligt att utveckla spel för flera olika plattformar, särskilt då man redan har ett helt spel med 9 år av content som ska översättas till en ny plattform, och därmed behövdes projektet scopas ner till en enhet för att se hur möjligt det är att göra. Jag har spelat SSO på mobil och jag som hatar mobilspel (ey, jag är åtminstone ärlig om det - jag kör på PC eller Switch all the way) kan säga att det är roligare än jag hade trott!
   (Projektet blev presenterat av Marcus som är programmerare, och det var på tiden att han fick visa upp sig för SSO-communityt - det går inte att lyssna på något Marcus säger utan att bli glad!)
 
   2) Ett nytt område kommer i år! Jag har inte varit involverad i detta långa projekt mycket själv då jag just nu jonglerar två tjänster på något vänster, men... det kommer bli magiskt.
   (Jag spenderar 99% av mina dagar med att prata med Stacy men jag blir lika glad av att se hennes fina fejs ändå då hon råkar poppa upp i en video ♥)
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.