Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #7

   Dag 7: A film soundtrack you love
 
   Aaaah, ATLANTIS! Hela filmen är så underskattad, men musiken från den är helt otrolig. Det är inte en musikalfilm alls, men James Newton Howard, som ansvarar för flera av mina favoritsoundtrack (som Fantastic Beasts and Where to Find Them och Treasure Planet) gjorde underverk med vad den här filmen blev.
   Om ni inte har sett den, SE DEN! Sprängmedelsexperten Vinny är min favoritkaraktär, no doubt.
 
   Hur som helst, här nedan kan ni lyssna på mina absoluta favoritsoundtrack från filmen!
 
 
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.