Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #6

   Dag 6: A song you know all the words to
 
   Vi ger sjutton i den svenska versionen här, haha. De senaste tio åren har jag enbart sett Disneyfilmer på engelska, så jag har helt tappat alla mina gamla svenska texter (kanske finns någon här och var där jag kan rulla igenom hela texten på rent muskelminne fortfarande), men då Frozen 2 släpptes var jag helt GOLVAD av Into the Unknown. Jag försökte att lyssna på den svenska versionen någon gång men nä fy farao, orignalet går inte att slå. Jag lyssnar mycket både på soundtrackversionen samt på covern av Panic! At the Disco!
 
 
   Ni får ett underbart bonusklipp också!
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.