Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #4

   Dag 4: A song you haven't heard in a long time
 
   Utmärkt ursäkt för att gå tillbaka i tiden lite! Här är en låt från ännu en av mina favoritfilmer, Bernard och Bianca (på engelska The Rescuers). Jag såg filmen igen och igen och igen då jag var liten, men sen glömde jag lite bort att den existerade fram tills för ett par somrar sen då jag fick en ny kollega på jobbet. Mitt i sommaren är det väldigt tomt på Star Stable och min nya skrivbordsgranne (den spektakulära @DistortedSockPuppet) började plöstligt nynna på någon låt - bara ett par toner, men jag kompletterade med rätt text, med följden att hon flippade och nästan skrek "OMG ATT DU VISSTE VAD DET VAR FÖR LÅT???" Needless to say, vi spenderade den kommande halvtimmen med att titta på Disneyvideor på YouTube och bondade över det, haha.
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.