Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #3

   Dag 3: An underrated song
 
   Jag visste då jag gjorde den här utmaningen att den här låten MÅSTE få vara med någonstans, och även fast den skulle passa på några andra dagar också känner jag att det här är en bra plats. Den förtjänar så mycket mer uppmärksamhet!
   Titta på den engelska versionen i första hand though. Jag var så taggad då jag letade upp den svenska versionen eftersom jag inte hört den på många år, men så visade det sig att det enda som fanns på YouTube är en annn dubbning än den jag växt upp med?? Det här är alltså inte samma version av filmen som jag delade i förrgår.
 
 
 
   Bonus, från filmen Saving Mr Banks, som jag knappt kan vänta på att få se på något sätt!
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.