Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #2

    Dag 2: A song from your favorite movie
 
   Jag har mååånga favoritfilmer, och eftersom jag nämnde Mary Poppins igår blir det en annan idag - Svärdet i stenen. Åh vilken underbar film det är, och den är så underskattad! Jag älskar mytologi, och myten om Kung Arthur är en av de som jag varit väldigt påläst om (men mycket har man glömt över årens lopp).
   Låten som gäller idag är That what makes the world go round, när Merlin förvandlar lille Arthur (mest känd som Pysen) till en fisk för att lära honom några livsläxor.
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.