Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #16

   Dag 16: An inspiring song
 
   Nu var det ett antal år sedan jag sist såg Princess and the Frog, men Tiana är en av mina favoriter bland Disneyprinsessorna. Jag tror nog hon är den av dem som jag kan connecta mest med, just för den ärliga kampen mot ett bättre liv med hårt arbete. Jag kunde absolut ha haft det värre, men jag har jobbat arslet av mig under hela mitt vuxna liv för att kunna leva ett lagom okej liv där jag inte måste vända på vartenda slant för att få livet att gå ihop.
 
 (Hittade ingen bättre svensk video idag! Låter är mycket bättre på engelska ändå.)
 
 
 


Tuva Satrtower

Var har du för mall på din blogg. Alltså i designen i inställningar. Vad heter den. Tycker den var så snygg!

Svar: Det är en apgammal design från Hiawol som jag tweakat mycket på egen hand!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.