Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #12

   Dag 12: A Hero song
 
   Det här var svårare än jag tänkt mig, haha. Jag grävde ganska länge för att se om jag helt enkelt glömt bort något uppenbart, men det är helt enkelt så att jag inte är lika förtjust i låtarna som Disneys manliga hjältar sjunger, haha. Till slut blev det en klassiker som finns i flera olika versioner med olika dubbningar - jag har inte sett Oliver & gänget på väldigt många år så jag vet faktiskt inte vilken version jag lyssnade på som liten, men därmed passar det lika bra att pressa in båda versionerna!
 
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.