Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #1

   Jag har under ungefär ett år gjort ett antal olika Instagram Story templates och något jag verkligen gillar är att göra musikutmaningar eftersom jag har ett väldigt stort musikintresse. Jag tittade först efter utmaningar som jag bara kunde använda rakt av, men jag började göra egna då det var så många "utmaningsdagar" som jag kände att jag inte ville delta i.
   Min senaste template är en utmaning för 30 dagar av Disneylåtar, och eftersom jag med skräck insett att flera gamla låtar jag älskar något enormt inte finns på Spotify bestämde jag mig för att göra denna utmaning här på bloggen i första hand, eftersom jag då kan dela med mig av YouTube-klipp istället. Under hela september kommer jag därmed posta en del av denna utmaning tidigt på morgonen med ett vanligt inlägg senare under dagen.
   Om ni vill delta i utmaningen på Instagram kan ni hämta hem bilden i rätt format antingen i highlighten "Templates" på mitt IG-konto @GamingByEsme, eller genom att ladda hem bilden genom att klicka HÄR!
 
   Dag 1: A song that reminds you of your childhood
 
   Varje gång jag och min kusin träffades då vi var små - eller ja, vartenda gång vi setts under hela våra liv och spenderat mer än några timmar tillsammans - har vi tittat på filmen Mary Poppins. Det har på något sätt bara blivit en tradition för oss och filmen har blivit en av mina absoluta favoriter någonsin, troligen tack vare de underbara minnena.
  (Nice också med att ha den här utmaningen på bloggen - vissa dagar kan vi extraknäcka och kasta in videor för både engelska och svenska, så ni har fritt val på vad ni helst vill lyssna på!)
 
 
 
  Btw - jag har i ÅRATAL undrat hur i hela friden Mary Poppins, en film från 1964, kunde använda sig av en greenscreeneffekt som ser BÄTTRE ut än greenscreen idag. Jag fick faktiskt svaret på den frågan häromveckan, så om ni är intresserade av att veta mer om lite cool filmhistoria kan jag inte gör anant än att rekommendera videon nedan! Delen med Mary Poppins börjar på ca 10.02, men om ni är intresserade av film eller bara specialeffekter (jag som jobbar med spel tycker jag har stor nytta av de här videorna) kan jag absolut rekommendera att ni ser hela serien från Corridor Crew!
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.