Chrome Pointer

Sen kväll i stallet

   Supreme i sin fina grimma
 
   För några dagar sedan loggade jag in på SSO sent på kvällen och stod länge och sorterade i garderoben i hemstallet. Det var så mysigt att ha något att göra, och ha en ursäkt för att få hänga i spelet, även om jag var dötrött och "bara" stod i hemstallet under den stund jag spelade. Det var mysigt att vandra runt och bara se alla fina hästar också.
 
   Supreme har fått grimman från Back to school-setet. Jag hade hellre haft en grimma i engelsk stil, men jag kanske ger grimman till någon annan häst den dagen vi får engelska grimmor. Jag har köpt en av varje grimma som släppts vid det här laget och placerat ut dem i hemstallet, för min tanke är att vartenda häst jag äger ska få en egen grimma. Har inte kommit så långt, hur många grimmor har vi nu igen? Fem?
   Jag måste erkänna att jag är ganska duktig på att störa folk på jobbet för att vi ska släppa fler grimmor, hehe. Nu då vi ändå har den vackra meshen tycker jag det är long overdue att bara kasta ut grimmor i en miljon färger...






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.