Chrome Pointer

Nu händer det!

   Nu lämnar jag Stockholm för en lång, lång bilresa! Det är dags för mig att hämta min nya bästis, en liten valp som fyller åtta veckor idag. Jag tar därmed en liten bloggpaus för att få några dagar på mig att dels åka bort och komma hem och sedan få lära känna min nya familjemedlem i lugn och ro ♥
 
   See ya! (Så länge finns jag på Instagram, där jag säkerligen kommer uppdatera med bilder på den sötaste hunden i världshistorien)
 
 


Stella Autumnhoof

Åååh vad fin❤️

Piper Archyard

Men snälla nån vad söt!

Lisa

Men åå så roligt! Riktigt avis letar själv efter en bra kull med corgis för framtida bruk. Lycka till med din fyrbenta bebis <3333

lucia

ååååååhhhhhhhhh vad sött nu är jag avis

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.