Chrome Pointer

Hur har jag missat det här??

   Tydligen finns det ett Harry Potter-spel i produktion - ett mobilspel som görs i Kina vid namn Harry Potter: Magic Awakened. Eller jag antar att det görs i Kina, för alla medier jag hittat spelet på kommunicerar det mesta på kinesiska och min Mandarin är begränsad till att kunna läsa ca 20 tecken så jag kommer inte så långt där, haha. Som tur är så är är all spelets audio på engelska!
   Spelet är otroligt vackert, men det är kortbaserat - och ett MOBILSPEL - och det är ingenting jag orkar bry mig om. Intressant bara att titta på, dock! Vad jag förstått är det släppt för Betatestare i Kina och det finns åtminstone inte på svenska AppStore idag.
 
 


Elvira

Tycker artstylen är lite obehglig, den påminner mig lite grann om Coraline.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.