Chrome Pointer

H&M Grand Prix

   Jag hade tänkt skriva här mer än vad jag gjort i veckan, men det är tufft att vara småbarnsförälder. Gör ingen skillnad att mitt barn har fyra ben och päls...
 
   Då ett samarbete mellan Star Stable och H&M We Love Horses först kom på tapeten var jag snabb som attan med att skrika "JAG KAN UTVECKLA FÖR DEN HÄR RELEASEN" och jag är glad att jag fick som jag ville, hehe. Jag visste direkt vad jag ville göra och jag är jätteglad över att H&M var så öppna med att genast dela med sig av sin banskiss för H&M Grand Prix som går på Sweden Horse Show varje år, och nu kan ni alltså rida banan i Star Stable!
   Det jag är gladast över är självklart de nya, fina hindrena vi fått. Jag hade en stark vision för vad jag ville göra med den här banan och tacksamt nog fick jag stöd av en 3D-artist som tog fram helt nya hinder och bommar. Så glad över hur cool banan ser ut!
   Tyvärr var det inte ett särskilt enkelt projekt due to lite stress bakom kulisserna, men det var superkul att få bygga en tävling igen och det var så sjukt bra träning att få göra uppdrag också! Hade faktiskt helt glömt det innan jag skrev föregående mening hahah men jag har faktiskt skrivit Zuris dialog i spelet också. På engelska förstås, all översättning till andra språk sker genom externa översättare!
   Men, som sagt, bra träning och jag har också lite bra dokumentation att skriva ner för framtida tävlingar. Kommer bli kul!
 
 
 
 
 
 


Daniela Silvergarden

Jag gillar den nya banan skarpt! Påminner mig om när jag tävlade i hoppning under ponnytiden :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.