Chrome Pointer

Början på något nytt

   Igår eftermiddag fick jag äntligen de nyheter jag väntat på i närmare två veckor och nu finns det en till stresspunkt - torsdag. Jag hoppas att torsdagen går som tänkt, (det får inte gå på annat vis, då faller världen) och sedan börjar allt på riktigt på lördag. Just nu stressar jag lite över ett jobbprojekt som jag inte riktigt får grepp om (gör ett timjobb för ett företag jag vanligtvis inte jobbar för), men jag hoppas kunna få ordning på det i morgon efter att ha sovit på saken.
   Nästa helg blir verkligen början på något nytt och jag kan knappt vänta! Gårdagens nyheter släppte på en massa nervositet jag gått runt med länge så jag var golvad med migrän då jag väl lugnat mig lite, då kroppen inte riktigt pallade mer. Jag har varit rätt stresstålig under de senaste åren, men 2020 har verkligen mördat all styrka jag byggt upp och jag är helt förstörd varje gång jag utsätts för lite stress i dagsläget. Hujedamej.
 
   Iomn stress över att leverera timjobbet på ett bra sätt har jag haft väldigt limiterad fritid den här veckan. Jag ska försöka wrappa upp det hela i morgon och sen måste jag fokusera som bara sen på jobb under den kommande veckan, för jag har en planerad semester på ingång och har sanslöst mycket som måste preppas innan dess. Hösten är en väldigt aktiv period på Star Stable och särskilt mitt jobb ligger under hård press eftersom jag måste ha koll på allt nytt som händer och veta vad som ska ut när. Jag hade nog inte trott att jag behövde synka så mycket på en gång då jag bokade in sex lediga dagar i oktober, men aja. Jag har överlevt värre.
   Det händer extremt mycket roligt på Jorvik framöver och en av grejerna som händer är förstås att spelets hästar konstant utvecklas. De teasers som släppts på vår nya Jorvikiska Urhäst visar ju något utöver allt annat vi någonsin förut sett på Jorvik... och då har ni inte ens sett mina favoritfärger än! Jag har speltestat hästen jättemycket och varit värd för alla våra feedbacksessioner med den, så jag har redan vant in mig vid den och längtar nu efter att få min favorit i det riktiga spelet ♥
 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

If this doesn't describe #MondayMood, then what does? 🙈 Soul Riders and gentle horses, meet the Jorvik Wild Horse. Coming October 7th. #JorvikGoneWild

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) 28 Sep 2020 kl. 5:03 PDT

 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.