Chrome Pointer

Är de inte magiska?

   Alla bilder i inlägget är gjorda av mig för Star Stable Entertainments räkning.
 
   Den här hästen alltså!! Jag älskar den nya visionen av Jorvikisk Urhäst, och jag älskar att se riktningen våra hästar går mot. Den här hästen är som en fyrbent version av ett bergatroll and I'm all here for it. Superroligt med en hästras som inte har några förutbestämda regler - allt med den här hästen, från kropp till gångarter vidare till dess färger är helt upp till oss att bestämma och det finns inga riktlinjer som säger att hästen måste se ut på annat sätt än vad Star Stable som producent vill.
   Är inte manstilarna helt galna också? Jag är helt kär i trollsvansen samtidigt som lejonmanen är så cool! Jag har så svårt att välja vilken manstil jag gillar bäst, särskilt på min favorithäst. 
 
 
   Av de hästarna som är släppta just nu är det grållen som är min favorit. Då jag först såg den i vår spelmotor då den var väldigt ofärdig och bara ett concept var det första jag sa "look at this horse, I love him and he's mine and I want a hundred of him and can we release him like now???" Är så kär i den! Jag är också helt nerkärad i konceptet vi har med den blå färgen på hästen - den kommer från en flock där i princip alla hästar har blåa toner i pälsen, och ett exempel är Starshine, som kommer från samma flock. 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.