Chrome Pointer

Sjukdom och nya tider

   Igår var jag sjuk (vet inte riktigt vad som pågår i kroppen men jag blir liksom febrig utan att tempen går upp men mår totalkasst och can't human, vilket händer läskigt ofta), idag mår jag bättre. Hade ett hopp om att kunna åka till mitt helgjobb nästa helg genom hjälp från familjen med skjuts, men eftersom det skulle kräva att jag tog ledigt en dag från jobbet fick det gå bort helt. Jag har absolut inte tid att vara ledig just nu. Räcker gott att ha ett par timmar på kvällstid där jag kan bygga sagoboksstugor i The Sims.
 
   Under veckan blev jag placerad i ett nytt team på jobbet. Jag har jobbat nära med teamet typ så länge som det funnits ändå, men nu är jag officiellt en del av det på 50%, med mitt vanliga jobb på resterande tid. Det är alltså följden av den internutbildning jag varit del av i år, som började som en grej en gång i veckan men utvecklades till sessioner varje dag efter att isoleringen startade. Det blir lite nya tider nu alltså, och jag är om vartannat väldigt spänd och glad varvat med väldigt, väldigt stressad. Nya rutiner är bland det värsta jag vet, även om det blir positivt i slutänden. Ge mig en månad eller något att vänja in mig, mvh har autism.
   Mitt jobb på Star Stable har alltid gått ut på att producera saker och nu kommer det ske på ett lite annorlunda sätt, och det ska bli spännande att se hur mitt arbete tas emot. Längtar efter att få komma igång på riktigt!
 
   Behövde sätta lite färg på inlägget så här är en bild från Ljusritten
 
   I morgon börjar vecka 10 hemifrån. Medan jag börjar komma in i nya rutiner och tycker det är ganska ok att jobba hemifrån nu utöver alla hemskheter som händer utanför hemmet håller jag istället på och totalt flippar ut över andra saker som händer i privatlivet, som än är i lite för tidigt stadie för att dela med mig av. Om det går vägen är det dock något jag tror jag kommer prata rätt mycket om framöver...






Flipi

Hej på dig! Jag rider på en häst och är bäst

Mulle

Hej Esme. Jag håller på med arkeologi uppdragen men jag förstår inte ledtråden. Kan du hjälpa mig? (Uppdraget heter: I resterna av akvedukten)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.