Chrome Pointer

Kanske lite avundsjuk

   Lindas rum är en av de mest detaljrika platserna som finns i SSO idag, och det är så häftigt att kunna utläsa hennes personlighet och historia från rummet. Jag längtar jättemycket till dagen då vi får se rum från de andra tre Ödesryttarna, särskilt Anne som är en mycket mer intressant karaktär idag än i SSL!
   Är lite avundsjuk på hennes rum också - skulle älska möjligheten att kunna anpassa mitt hemstall, och kanske även ha ett eget rum med minnen från alla äventyr på Jorvik!
 
   Linda kommer från Pakistan, och kuddarna i hennes rum bär med sig mönster från hennes hemland - jättevackert!
 
   Vore inte så illa att ha en sån här tv bredvid sängen säger jag som inte har haft en vettig tv i mitt sovrum på ungefär femton år, haha. Jag tänkte investera i en tv att fästa på väggen i mitt nästa boende (som är några år off för jag behöver ha en lite högre inkomst innan jag kan köpa lägenheten jag planerat för)






Bianca

Hej! Håller med dig! När jag kom in jag bah: WOW!

Arabella Mightymoon

Älskar verkligen Lindas rum tycker det är så fint och väl detaljerat
och så kommer det vissa och säger att star stable inte lägger tid på sitt spel
Önskar verkligen Annes rum då hon är min favorit ödesryttare (Efter Linda såklart )
Eller tänk att få ha ett eget rum och inreda det själv
vilket hade varit super
Dock tror jag att om vi ska få ett eget rum så kommer det ta tid
Men det är absolut något jag är redo att vänta på

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.