Chrome Pointer

Livet fortsätter...

   ...även efter Mello. I morgon är en annan dag and all that jazz. Jag är nöjd med resultatet, ska bli spännande att se hur det går i Rotterdam!
 
   Jag hade tänkt ha en helg med spelspelande, men det blev en helg med mor min istället då hon har dykt upp som gubben-i-lådan både igår och idag. Mammahäng kombinerat med städande, grovtvätt (vi lärde oss idag använda min tvättstuga då jag tvättade täcken och kuddar för första gången på bra länge - lätt att missa i vardagen) och matlagning, och planen för nästa helg är att jag åker bort på helgjobb för första gången på 6 veckor. Jag har inte helt ställt in mig på att åka än iom viruscrazen som pågår i Stockholm (eller rättare sagt, Euroasien + USA), så vi får se om jag kommer iväg eller inte. Det är ju ganska mycket panik över det här ute i vardagen och jag har förberett mig genom att se till att jag kommer kunna sköta allt mitt jobb hemifrån om det behövs (enligt riktlinjer) samt sett till att jag har nog med mat hemma för ett tag framöver om det nu skulle bli karantän. Jag var lite förkyld då jag vaknade i fredags men det gick över efter ett par timmar och nu känner jag mig helt som vanligt, men det är klart man är lite extra försiktig OM man nu skulle ha råkat bli smittad eftersom man inte direkt vill smitta vidare.
   (För egen del är jag inte orolig alls, btw. "Förberedelserna" handlar för min del bara om att ta mitt ansvar i samhället och kunna klara mig själv om jag själv blir sjuk.)
 
   Jag har fortfarande några trista sysslor att ta itu med hemmavid men sen ska jag spendera kvällen med något spel har jag tänkt. Blir nog Pokémon! Det var ett tag sen jag kunde nå min soffa eftersom min tvättställning står i vägen så då den väl är bortstädad då tvätten torkat kanske jag kan inviga soffan på nytt x)
 
   Klart vi behöver lite färg tillsammans med lite text, så här är en bild från Horse Life 2!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.