Chrome Pointer

Japp, nya tag

   Som fortsättning på tidigare inläggs titel alltså. Jag har nu officiellt ett nytt jobb - på halvtid. Halvtid min gamla tjänst, halvtid ny tjänst. Helt. Sjukt. Min riktiga utbildning för nya tjänsten börjar i morgon och jag tror fortfarande inte riktigt jag fattat vad farao som pågår. Idag kommunicerades det till hela företaget för första gången och det är nästan så man blir rörd av de varma reaktioner jag mötts av. Eller inte nästan - jag vet ju att de är min utökade familj hela bunten, men att bli bemött med så mycket snälla och glada reaktioner är guld värt.
   Kvällen spenderades i en sackosäck på jobbet tillsammans med några kollegor medan vi tittade på Frozen 2. Underbar film (som jag äntligen fick se!! Hade inte sett den innan) och härligt avslut på en bra dag! Nu är jag taggad på morgondagen dels för uppdatering, dels för ett projekt jag får fortsätta leka med eftersom jag inte hann klart idag (+ kanske ett passionprojekt jag pysslat med i ett par dagar i brist på grejer med korta deadlines att färdigställa) och dels för att jag ska få en första kurs i det som ska bli en stor del av mitt jobb framöver. Excitement!
 
  ...och än en gång ger vi oss ut på nya äventyr!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.