Chrome Pointer

Ett break

   Jag har haft en riktig ångesthelg och idag var det skönt att jobba igen. Jag har svårt att komma till ro och göra saker annat än jobb just nu. Saknar hela YouTubecirkusen så galet mycket, för det gav mig något att göra på min fritid. Nu... gör jag verkligen ingenting, om jag inte är i stallet. Särskilt i de här tiderna där hela världen lider av kollektiv ångest är det extra jobbigt att inte riktigt ha något som kan ta upp koncentrationen. Det blev alltså ett bloggbreak på några dagar, för jag hade ingenting att komma med. Hjärnan går på lågvarv och det finns inte så mycket att säga om livet eller de spel jag annars gärna vill prata om.
   Igår kväll började jag spela ett hästspel som jag aldrig spelat förr, faktiskt. Jag försökte komma in i några andra spel först, men de är troligen för gamla för att de ska gå att köras på den här datorn. Det jag faktiskt började spela var förvånansvärt roligt och jag ska börja gå igenom lite bilder från det snart. Känns dock som att jag borde spela igenom mer av det innan jag kan ge en vettig recension!
 
   Esme & Freckles






Emma

Mitt tips om du har tråkigt är att läsa eller för den delen lyssna om du inte orkar läsa och göra något medans ( om du lyssnar) typ rita tex.

Isabel Rockrider

Vrför la youtube ner din kanal? älskade den

Svar: Jag dolde alla mina videor för att den nya lagen COPPA hade krävt att jag stängde av alla kommentarer på dem och i princip inte kunde tjäna pengar på dem. Jag tänker inte jobba gratis och vägrar stötta YouTube förrän jag kan få rimligt betalt för att ladda upp videor.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.