Chrome Pointer

Brev från karantänen

   Jag har lyst med frånvaro trots att jag varit hemmavid, vilket beror på grymt dålig mental ohälsa. I morgon kan jag äntligen hämta ut den medicin jag äter pga det på nytt och det ska bli så skönt att kunna hjälpa mig själv lite.
 
    Jag är jättetaggad på morgondagens SSO-uppdatering. och det händer mycket för oss just nu. Det var mycket projekt på gång redan innan vi hamnade i hemmakontor och nu blir det ännu mer eftersom det finns så mycket vi vill göra för att göra nuvarande situation lite gladare för många. Jag tror att morgondagens uppdatering kan bidra med det. Annars finns ju också de fina Ödesryttarböckerna också - samt ny musik.
 
 
 
   Jag lever alltså och är hemma, men frekvens på uppdatering kan variera beroende på hur jag mår. Jag finns dock på Instagram varje dag!






Steff Snowhall

Skönt ändå att jobbet tar sitt ansvar och låter er slippa bli exponerade i allt för hög grad!
Vi jobbar ännu från kontoret, dock inte lika mycket i Gbg som i Stockholm. Vi försöker kämpa för överlevnad och undvika varsel, men vi får väl se hur det går med det :)
Antagligen korttidspermitering från och med nästa vecka, kanske även förändrade arbetstider

Sköt om dig!

Isadora

Hej jag har bara en fråga jag vill komma in i epona men behöver hjälpa Nic Stoneground finns han fortfarande och i sånna fall vart?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.