Chrome Pointer

Utvecklingen går framåt

   Hade jag kunnat tänka mig att vi skulle ha SENSKYDD i SSO en dag då jag började spela? Nope. Men de är ju här nu! Ååååh vad jag längtar efter fler färger bara, just nu är de här orangeaktiga de enda jag använder eftersom de funkar med den här sadeln...
 
   Esme & Vivillon
 
   Är också glad över att Trakehnern fått sig lite uppdateringar på sistone! Den är inte klar än, men nu har den en trav som är bland de bästa i spelet imo. Tycker det är en klar förbättring från den tidigare traven som på något sätt aldrig riktigt gick ihop - jag tog aldrig någonsin bilder i den gamla traven för det såg ut som en helt annan gångart.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.