Chrome Pointer

Nya produkter på Redbubble

   Jag har uppdaterat min merchshop på Redbubble med fler print och nya produkter under den senaste veckan. Det är mest re-colors på saker jag redan hade tillgängliga, men jag funderar på fler nya print.
   Jag hade glömt bort Redbubble lite och blev jätteglad över att se tre nya produkter jag verkligen saknat tidigare - gymväskor, ryggsäckar och pin badges! Alla tre produkterna ser grymma ut och de funkar jättebra med mina print.
 
   Länk till min Redbubble hittar ni genom att klicka HÄR.
 
 
 
 
   En annan nya produkt som jag däremot inte uppskattade alls var masker. Alltså sådana masker som nu blivit populära iom Corona. Jag tycker inte om att använda andra människors oro och rädsla för att tjäna pengar och därför är det en produkt jag inte kommer använda mig av själv alls - särskilt inte eftersom det hjälper så pass lite. Så fort som du nuddat minsta sak riskerar du att kontaminera nästa sak du rör, oavsett om du har på dig handskar eller inte. En återanvändningsbar mask måste desinficeras totalt vartenda gång du rört den för att verkligen hjälpa, och om man ska satsa på en sådan tycker jag det är rimligare att leta upp masker som är specifikt gjorda för syftet och inte bara hastigt krängd från någon content creator som försöker tjäna pengar på sin konst.
 
   (Personligen använder jag inte mask och kommer inte heller göra. Jag självisolerar och har gjort det sedan i mars och har varit hemma ensam under långa perioder varje gång jag träffat andra människor.)
 
   Länk till min Redbubble hittar ni genom att klicka HÄR.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.