Chrome Pointer

Lost Ember

   Om ni som jag har ett Steamkonto gissar jag att ni liksom jag (och min kompis Stacy, som bestämt hävdar att Steam är till för att ha en enorm samling med spel som man egentligen aldrig kommer spela) samlat på er en massa spel som ni tänker att "en dag kommer jag sätta mig och spela det här" och sen blir det aldrig av. Lost Ember var ett sånt spel. Jag har sett att det fått höga recensionsbetyg, men aldrig riktigt orkat bry mig mer än att jag såg en trailer långt innan det släpptes och sen köpte det på någon rea. Häromdagen bestämde jag mig för att sätta igång och spela och min värld vändes upp och ner. Vilket spel! Jag var tvungen att stänga ner efter en timme då min Aspergershjärna helt flippade ur efter en lång och jobbig arbetsdag + massa extra intryck i spelet, men jag ser verkligen fram emot att fortsätta spela. Oerhört vackert, miljöer som är magiska att utforska och kontroller som får spelet att kännas flytande och enkelt att ta sig fram igenom - jag är kär!
 
   Lost Ember


Minna Moonchild

Åh, Ember har legat på min önskelista jag vet inte hur länge. Nu vart jag taggad på att köpa hem det och prova. :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.