Chrome Pointer

Försiktigt "tillbaka"

   De enorma problem som uppkommit då FTC och YouTube gick in i krig med varandra kvarstår, men jag har försiktigt öppnat upp mina YouTube-kanaler genom att åter lägga upp de videor som kommer från spel som inte rimligtvis kan sägas vara gjorda för mindre barn. Det innebär att jag öppnat upp för ABZÛ, Harry Potter (enbart Fenixorden och Halvblodsprinsen, då jag är lite orolig över Fången från Azkaban), Glass Masquerade och The Sims. Det är oerhört svårt att dra gränsen mellan vad som kan ses som gjort för barn och inte - jag anser ju att alla mina videor är gjorda för barn över 13 år och uppåt, men hur ska jag kunna bevisa det då jag inte ens har data på hur många som är yngre än så och fortfarande tittar? Om någon slags myndighet ska se över mina sociala medier, var kommer de dra sin gräns? Jag vet inte. Jag vågar inte ändra något mer just nu, men vi börjar såhär och det innebär att några av mina äldre videor nu är tillgängliga på nytt.
 
   Beslutet att dölja alla mina videor är taget efter flertalet diskussioner med jurister och advokater som jobbar enbart med att tolka lagen COPPA. Jag är inte intresserad av att höra åsikter från folk som "vill se videor" - jag har fått den hjälp jag behöver för att kunna tolka lagen som den ser ut idag.
 
    Bild från ABZÛ, ett av spelen som återigen går att se på mina YouTube-kanaler


Dani Silvergarden

Kul att du börjar komma tillbaka lite grann iaf, men jag längtar tills COPPA-strulet ger med sig och du kan spela in mer från SSO :)
Jag saknar att höra din röst och kommentarer när du spelar <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.