Chrome Pointer

Det som alla tänkt på

   Esme undersöker en påselad Irish Cob
 
   Visst har väl de flesta tittat på den här hästen och funderat över det vackra selet? Det hade verkligen varit coolt att kunna köpa selar och köra runt sin häst på Jorvik. Jag har alltid gillat idén med körning i spelet, men ju mer jag lärt mig om spelutveckling desto mer har jag också förstått att ganska många utmaningar kommer med utvecklandet av något sånt. Inte omöjligt alltså, men långt ifrån något som händer med en fingerknäppning. Drömma kan man fortfarande, eller hur?


Matilda Southtree

Jag älskar den selen och det skulle vara helt fantastiskt att kunna köra sin häst, om än bara på utvalda ridbanor/områden!
Men jag stör mig så på att bettet sitter fel, delen man sätter tömmen i ska hindras av en kindkedja från att rotera mer än 45 grader från munnen och nu är det konstant roterat 90 grader... heh. Annars är den otroligt fin. Något sådant här skulle nog inte varit möjligt för några år sen! Kanske blir körning möjligt en dag i framtiden också...

(Glömde skriva i namn innan, ursäkta!)

Svar: Bettet sitter ju ändå rätt, det är bara det att kedjan inte sitter där (vilket jag anser vara helt förståeligt med tanke på hur extremt liten kedjan och detaljerad hade behövt vara)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.