Chrome Pointer

Vad ska hen heta?

   Jag har förstås plockat hem Andalusiern från Horses-appen och tänkte att det var ett perfekt tillfälle för mig att fota lite bilder vid Jorvikstallets dressyrarena idag. Nu då jag skulle börja redigera bilderna på hästen insåg jag att jag inte vet hur jag ska spara dem, för jag har inte en aning om vad jag ska döpa hästen till! Jag fick gå igenom mappen jag har med en miljon undermappar med planerade hästnamn, men det enda som stack ut lite där var Royal Strider, till vilken jag tänkt mig tilltalsnamnet Elessar (som liksom Mithrandir ofta blir Gandalf tänker jag mig att Elessar ofta kommer bli Aragorn - för det är ju olika namn för samma karaktär). Är det rätt, eller finns det ett bättre namn där ute? Har ni förslag på vad jag ska döpa denna häst till?
 
   Esme & hennes bruna Andalusier!
 
   Från början, för evigheters evighet sen, hade jag en brun Andalusier av den gamla modellen, som hette Mooneye aka. Remus. Då Lusitanohästen släpptes bytte jag dock raskt ut den och döpte min bruna Lusitano till Mooneye. Om jag varit lojal till min originala tanke är ju Remus ett bra namn på denna häst, men i mitt huvud är Remus nu den bruna Lusitanon och inget annat!
   (Annat är det med Tinkerhästen Corinne, som jag bytte ut mot en cremellofärgad Nordsvensk. Är faktiskt inte 100% nöjd med det valet, trots mycket eftertanke - och vid första tillfälle kommer Corinne åter bli skimmel, då vi får in en ljus skimmelfärgad arbetshäst i spelet!)


Ida Skylight och Stella Autumnhoof

Hej Esme<3
Vi två är stora fan av dig och vi har ett namnförslag till denna häst (den bruna Andalusiern).

Namnet är Spiderfriend och smeknamnet Aragog( Du vet Hagrids stora spindel vän från Harry Potter.

Mvh: Ida o Stella<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.